Har jeg virkelig greid å forsure øllet en gang til?
Var utrolig nøye med rengjøring og dessinfisering av allt. Kan oksydering være en grunn til at øllet er surt? Eller har gjæren trives så godt at den gjæra for langt ut?
Smakte på øllet etter en uke i primærdunk, da smakte det fortreffelig. Mulig jeg oksiderte det da jeg tappet det over til sekundærdunken. (fikk en liten venturi effekt fra heverten pga noen dårlige koblinger)
Øvelse gjør vel mester. ;D
Var utrolig nøye med rengjøring og dessinfisering av allt. Kan oksydering være en grunn til at øllet er surt? Eller har gjæren trives så godt at den gjæra for langt ut?
Smakte på øllet etter en uke i primærdunk, da smakte det fortreffelig. Mulig jeg oksiderte det da jeg tappet det over til sekundærdunken. (fikk en liten venturi effekt fra heverten pga noen dårlige koblinger)
Øvelse gjør vel mester. ;D