Hei,
Jeg har et 20 liters fat med IPA som skal karboneres.
Gjæringstemp var 19 grader, og temp i fater under karbonering er 10 grader.
Jeg har ikke i noen bryggekalkulatorer funnet ut hvor lenge det skal stå.
Jeg har 1,2 bars trykk satt på, og det har stått i to dager i 10 grader.
Kan noen hjelpe meg med trykk og antall dager når karboneringsrommet mitt er 10 grader?
(Jeg har funnet alle mulige kalkulatorer, men ingen gir meg antall dager det skal stå)
Mvh,
Logroad Brew
Jeg har et 20 liters fat med IPA som skal karboneres.
Gjæringstemp var 19 grader, og temp i fater under karbonering er 10 grader.
Jeg har ikke i noen bryggekalkulatorer funnet ut hvor lenge det skal stå.
Jeg har 1,2 bars trykk satt på, og det har stått i to dager i 10 grader.
Kan noen hjelpe meg med trykk og antall dager når karboneringsrommet mitt er 10 grader?
(Jeg har funnet alle mulige kalkulatorer, men ingen gir meg antall dager det skal stå)
Mvh,
Logroad Brew