hei
har tenkt og lage en oppskrift av tiger trippel av Nøgne Ø snart, noen som har laget en slik en før og kan komme med noen innspill og forslag ?
hva bør jeg passe ekstra godt på?
er det naturlig produksjon av co2 etter tapping på flaske eller må jeg bruke cornelius fat?
Oppskriften mener jeg skal stå i "Ølbrygging fra hånd til munn", har den ikke framfor meg akkurat nå da jeg er på jobb, men kanskje noen som har den kan legge ut
Hehe.. Da er du iallfall gardert på oppskrift, da jeg nettop sendte deg den på Mail ;D
Det skal vel gå greit å flaskekarbonere den, men jeg vet ikke om NØ tilsetter ekstra gjær ved flasking evt..
Jeg flaskekarbonerte en belgisk sterkøl jeg kalte "tripel" på 9%, med WLP500. og det gikk iallefall helt fint
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.