To nye etiketter... :)

Høst. Begynner å bli kaldt. Vil på stranden i sørligere strøk. Med en lys øl.
 

Vedlegg

 • Beachbeer.JPG
  Beachbeer.JPG
  45,4 KB · Sett: 1.878
Vi har laget noen forholdsvis enkle etiketter som vi bytter etikettfarge og skrifttype på fra øl til øl. Vi flasker ølet på "Nøgne Ø"-flasker og etikettene er litt smalere enn NØ sine. Alle ølnavnene består av 3 ord og har en dobbeltbetydning (ihvertfall for oss ;-) )

6219221067_7bdd14277e_b.jpg

6219736834_9c4037d3a4_b.jpg

6219215051_88c3e334f0_b.jpg
 
Skikkelig schtiilig !!  Har prøvd å finne slike bånd og skjold og medaljer og stæsj - uten å lykke med det.  Tips?
 
Vi har lagd etiketter med photoshop, der vi har bilde av oss selv på etiketten - ganske morsomt synes vi i hvertfall :)

Endrer farge fra brygg til brygg og prøver å matche korker til fontfargen på etikettene. Bruker samme etiketten på alle flasker, både halvliters fra nøgne ø, haandbryggeriet, erdinger etc og 0,33-flasker fra f.eks. brew dog.
 

Vedlegg

 • USH_Weizbier_v2.jpg
  USH_Weizbier_v2.jpg
  314,3 KB · Sett: 1.969
 • USH_IPA.jpg
  USH_IPA.jpg
  262,2 KB · Sett: 1.959
 • USH_ImpOatmealStout.jpg
  USH_ImpOatmealStout.jpg
  276,1 KB · Sett: 1.950
Trygve skrev:
Skikkelig schtiilig !!  Har prøvd å finne slike bånd og skjold og medaljer og stæsj - uten å lykke med det.  Tips?

Prøv disse:
http://www.graphixshare.com/2ca/download/wax+seal.html http://www.graphixshare.com/vectors/193048-cute-vintage-labels-vector.html
http://www.graphixshare.com/vectors/193941-vectors-floral-vintage-ribbons.html http://www.graphixshare.com/vectors/193608-heraldic-symbol.html
http://www.graphixshare.com/vectors/193605-golden-labels-vector-collection.html http://www.graphixshare.com/vectors/193429-vectors-color-ribbons-elements-mix.html
http://www.graphixshare.com/vectors/193424-vectors-blue-bright-product-labels.html http://www.graphixshare.com/vectors/193287-bronze-stylish-ribbons-vector.html
http://www.graphixshare.com/vectors/193087-vectors-bright-vintage-labels.html
Det finnes tusenvis av andre på denne siten. Alle kan lastes ned gratis og man behøver ikke registrere seg.
 
Kan jo vise mitt ydmyke bidrag. Jeg må si at jeg er imponert over kvaliteten på enkeltes etiketter her  :amen:
 

Vedlegg

 • slåtteøl.jpg
  539,7 KB · Sett: 1.959
 • rune3.jpg
  rune3.jpg
  124 KB · Sett: 1.945
 • rune_porter.jpg
  rune_porter.jpg
  88,8 KB · Sett: 1.937
Skjønner at jeg må ha litt opplæring i photoshop.  Lastet ned en haug med vectors og greier, men å få til å bruke de - se da vil det gå med en masse øl!  Men dette er jaffal en sped begynnelse:
 

Vedlegg

 • nyttårsbokk 2011.jpg
  nyttårsbokk 2011.jpg
  197,4 KB · Sett: 1.844
Trygve skrev:
Skjønner at jeg må ha litt opplæring i photoshop.  Lastet ned en haug med vectors og greier, men å få til å bruke de - se da vil det gå med en masse øl!  Men dette er jaffal en sped begynnelse:
Ajaj
Skulle likt å se oppskriften på den bokken.
Mye snæs i den. God?
 
Vant klassen for spesialøl i NM 2008, og nr 3 i 2009.  Har visst også fått med seg en 2 plass i juleølkonkuransen i 2008 eller 9. Mens det i fjor ble en hedelerlig nest siste plass (!!).  Så den KAN være innmari god, forutsatt at jeg gjør alt skikkelig.

Oppskriften ligger på forumet. http://norbrygg.no/forum/index.php/topic,933.0.html Humlesammensetningen har variert bittelitt gjennom årene, og det samme har gjæren.  Har brukt bockgjær (833) i fjor og i år, men det går bra med en pilsgjær også.  Nå har jeg etterhvert landet på en blanding av Cascade og EKG både til bitterhet og smakshumle.  Ca 50/50.  Jeg bruker dessuten også kun en enkel ett-stegsmesk på 68 grader. Proteinrast og dekoksjoner har lite og ingenting for seg. - Men malt og krydder ligger fast.  Kontinuitet er viktig  :fyflate: :noway: :yes: :laugh:

Grains of Paradise kjøper du enklest her http://www.seasonedpioneers.co.uk/, og kjøpmannen din får tak i bitre appelsiner i januar om du spør.  Skrell med potetskreller og legg i frys, og lag marmelade av restene.
 
Trygve skrev:
Skjønner at jeg må ha litt opplæring i photoshop.  Lastet ned en haug med vectors og greier, men å få til å bruke de - se da vil det gå med en masse øl!  Men dette er jaffal en sped begynnelse:

Om du skal prøve å redigere vectorgrafikk i photoshop kan det gå med utrolig mye øl ja, photoshop er laget for å redigere bilder, altså punktgrafikk og ikke vectorgrafikk.
Adobe Illustrator derimot er ett vectorbasert program.
Om du ikke kjenner til programmet, trenger du nok nesten like mye øl for å finne ut av det, som du trenger til vector i photoshop. Men morro er det med begge programmene.
Og ja, du kan importere begge typer til begge programmene. Det er bare begrenset hva du kan gjøre med de filene du importerer.
 
Trygve skrev:
Grains of Paradise kjøper du enklest her http://www.seasonedpioneers.co.uk/, og kjøpmannen din får tak i bitre appelsiner i januar om du spør.  Skrell med potetskreller og legg i frys, og lag marmelade av restene.

Har blitt frelst på alle mulighetene med å bestille fra Ebay, ser at du får tak i det der også - noe billigere:
http://viewitem.eim.ebay.no/Grains-of-Paradise---Glass-Jar--Steenbergs/160565102880/item http://viewitem.eim.ebay.no/Grains-of-Paradise--1kg-LOOSE/260872050669/item
 
Tror jeg konsentrerer meg om å brygge.  Gidder uansett ikke å klipppe og lime på hundrevis av etiketter ........

Det var utrolig billig for et kilo med Grains of Paradise - men de har så mye annet snadder på seasoned pioneers.     Kan særlig anbefale Ras-el-Hanout Spice Blend - vanvittig godt til både kylling og lam, gryteretter og grilling! 

Sporer vi av nå.....?

Legger med en etikett til for sikkerhets skyld:
 

Vedlegg

 • Altbier.jpg
  Altbier.jpg
  309,9 KB · Sett: 1.835
Trygve skrev:
Vant klassen for spesialøl i NM 2008, og nr 3 i 2009.  Har visst også fått med seg en 2 plass i juleølkonkuransen i 2008 eller 9. Mens det i fjor ble en hedelerlig nest siste plass (!!).  Så den KAN være innmari god, forutsatt at jeg gjør alt skikkelig.

Oppskriften ligger på forumet. http://norbrygg.no/forum/index.php/topic,933.0.html Humlesammensetningen har variert bittelitt gjennom årene, og det samme har gjæren.  Har brukt bockgjær (833) i fjor og i år, men det går bra med en pilsgjær også.  Nå har jeg etterhvert landet på en blanding av Cascade og EKG både til bitterhet og smakshumle.  Ca 50/50.  Jeg bruker dessuten også kun en enkel ett-stegsmesk på 68 grader. Proteinrast og dekoksjoner har lite og ingenting for seg. - Men malt og krydder ligger fast.  Kontinuitet er viktig  :fyflate: :noway: :yes: :laugh:

Grains of Paradise kjøper du enklest her http://www.seasonedpioneers.co.uk/, og kjøpmannen din får tak i bitre appelsiner i januar om du spør.  Skrell med potetskreller og legg i frys, og lag marmelade av restene.

Ser desto bedre ut nå.
Har en bokk jeg er godt fornøyd med selv, dog uten de samme plasseringene som deg:)
Men, har veldig lyst til å prøve en med litt krydderier.
 
Plundret litt med tanken på en label på pilsen min
egentlig ikke så kreative men ble fornøyd med frem siden på denne da :D
Tanken er å beskrive hvilken øl type cloud eight er på baksiden og annen info
 

Vedlegg

 • BeerLabel Thunderstorm.jpg
  BeerLabel Thunderstorm.jpg
  16,1 KB · Sett: 1.711
ErlendT skrev:
Legendarisk label Nidveg!!!!

Takker! ;D Jeg har forstått det slik at ordspill er en stor del av brygging. Det er irriterende at jeg ikke kan få lyden med på etiketten:
http://www.youtube.com/watch?v=Xmv0ypGJFnQ
 
Tilbake
Topp