Dag
Norbrygg-medlem
Den teknikken!! Snart sender dem vel folk til månen, og! ;Dmagne1972 skrev:Kom på at etiketten kan brukes til noe nyttig i disse datatider også
Den teknikken!! Snart sender dem vel folk til månen, og! ;Dmagne1972 skrev:Kom på at etiketten kan brukes til noe nyttig i disse datatider også
Trygve skrev:Skikkelig schtiilig !! Har prøvd å finne slike bånd og skjold og medaljer og stæsj - uten å lykke med det. Tips?
AjajTrygve skrev:Skjønner at jeg må ha litt opplæring i photoshop. Lastet ned en haug med vectors og greier, men å få til å bruke de - se da vil det gå med en masse øl! Men dette er jaffal en sped begynnelse:
Trygve skrev:Skjønner at jeg må ha litt opplæring i photoshop. Lastet ned en haug med vectors og greier, men å få til å bruke de - se da vil det gå med en masse øl! Men dette er jaffal en sped begynnelse:
Trygve skrev:Grains of Paradise kjøper du enklest her http://www.seasonedpioneers.co.uk/, og kjøpmannen din får tak i bitre appelsiner i januar om du spør. Skrell med potetskreller og legg i frys, og lag marmelade av restene.
Trygve skrev:Vant klassen for spesialøl i NM 2008, og nr 3 i 2009. Har visst også fått med seg en 2 plass i juleølkonkuransen i 2008 eller 9. Mens det i fjor ble en hedelerlig nest siste plass (!!). Så den KAN være innmari god, forutsatt at jeg gjør alt skikkelig.
Oppskriften ligger på forumet. http://norbrygg.no/forum/index.php/topic,933.0.html Humlesammensetningen har variert bittelitt gjennom årene, og det samme har gjæren. Har brukt bockgjær (833) i fjor og i år, men det går bra med en pilsgjær også. Nå har jeg etterhvert landet på en blanding av Cascade og EKG både til bitterhet og smakshumle. Ca 50/50. Jeg bruker dessuten også kun en enkel ett-stegsmesk på 68 grader. Proteinrast og dekoksjoner har lite og ingenting for seg. - Men malt og krydder ligger fast. Kontinuitet er viktig :fyflate: :noway: :yes: :laugh:
Grains of Paradise kjøper du enklest her http://www.seasonedpioneers.co.uk/, og kjøpmannen din får tak i bitre appelsiner i januar om du spør. Skrell med potetskreller og legg i frys, og lag marmelade av restene.
ErlendT skrev:Legendarisk label Nidveg!!!!