Om jeg forstår dette rett, så er tørrhumling tilsetting av humle etter avkjøling og gjæring?
Hvis ikke, vennligst forklar ... :help:
Jeg har nå prøvd å tilsette litt aromatisk humle i et glass med mitt i og for seg deilige påskebokkøl, røre godt, la det stå i 20 min, sile og drikke. Resultatet gav virkelig mersmak! (Og det er jo den viktigste smaken av dem alle?) :godtoel:
Spørsmålene er nå:
Når man for eksempel tilsetter en steril BH-pose med sterile klinkekuler og (ikke steril) humle i til fatet, vil ikke da humla utgjøre en infeksjonfare? Eller er den så antiseptisk i seg selv at det går bra?
Og må eller bør det være en uåpnet pakke med humle, eller går det bra uansett?
???
Gode tips mottas med takk!
Hvis ikke, vennligst forklar ... :help:
Jeg har nå prøvd å tilsette litt aromatisk humle i et glass med mitt i og for seg deilige påskebokkøl, røre godt, la det stå i 20 min, sile og drikke. Resultatet gav virkelig mersmak! (Og det er jo den viktigste smaken av dem alle?) :godtoel:
Spørsmålene er nå:
Når man for eksempel tilsetter en steril BH-pose med sterile klinkekuler og (ikke steril) humle i til fatet, vil ikke da humla utgjøre en infeksjonfare? Eller er den så antiseptisk i seg selv at det går bra?
Og må eller bør det være en uåpnet pakke med humle, eller går det bra uansett?
???
Gode tips mottas med takk!