Jeg har lagt med to stk vedlegg.
Det jeg lurer på er om jeg har gjort det riktig?
Pga. plass i gryte er bryggevolumet 45l og ikke 50l
Oppskrift:
Ingrediensene ser dere på vedlegg. Planen er å meske på 66grader i 65 min, før jeg tar en utmesk på 5-10 min.
Brygge-utstyr/metode:
BB60 (ikke maltrør, men falsk bunn). Skyller på den tradisjonelle måten uten pumpe.
Dette er noen punkter jeg spesielt er i tvil om:
Sparge Deadspace
Top up Water added to kettle
Losses to Trub and Chiller
Det jeg lurer på er om jeg har gjort det riktig?
Pga. plass i gryte er bryggevolumet 45l og ikke 50l
Oppskrift:
Ingrediensene ser dere på vedlegg. Planen er å meske på 66grader i 65 min, før jeg tar en utmesk på 5-10 min.
Brygge-utstyr/metode:
BB60 (ikke maltrør, men falsk bunn). Skyller på den tradisjonelle måten uten pumpe.
Dette er noen punkter jeg spesielt er i tvil om:
Sparge Deadspace
Top up Water added to kettle
Losses to Trub and Chiller
Vedlegg
Sist redigert: