Heisann.
Beklager om det finnes en tråd på dette allerede, jeg har ikke funnet noen, men får alltid beskjed om at jeg ikke er så flink å leite hjemme .
Jeg har lyst å lage et øl med smak av Gran eller Bjørk, men er litt usikker på fremgangmåten.
Jeg har laget øl med eikechips tidligere og fått godt resultat, men jeg vil ikke ha noe røyksmak i ølet og bekymrer meg for kontaminering av å bruke flis som ikke er varmebehandlet.
Jeg kunne jo fryst ned litt, men vil det ødelegge smaken?
Jeg ser for meg et lyst øl som vil passe i mai når våren kommer og sevjen stiger.
Er det noe som har noen gode forslag til hvordan jeg skal få smak av bjørk eller gran, eventuelt en oppskrift dere har laget/prøvd.
På forhånd takk for hjelpen.
Arachno Bryggerier
Beklager om det finnes en tråd på dette allerede, jeg har ikke funnet noen, men får alltid beskjed om at jeg ikke er så flink å leite hjemme .
Jeg har lyst å lage et øl med smak av Gran eller Bjørk, men er litt usikker på fremgangmåten.
Jeg har laget øl med eikechips tidligere og fått godt resultat, men jeg vil ikke ha noe røyksmak i ølet og bekymrer meg for kontaminering av å bruke flis som ikke er varmebehandlet.
Jeg kunne jo fryst ned litt, men vil det ødelegge smaken?
Jeg ser for meg et lyst øl som vil passe i mai når våren kommer og sevjen stiger.
Er det noe som har noen gode forslag til hvordan jeg skal få smak av bjørk eller gran, eventuelt en oppskrift dere har laget/prøvd.
På forhånd takk for hjelpen.
Arachno Bryggerier