Noe jeg har tenkt på litt. Spes til store øl. Trykksette corny-fatet med o2.
For mye o2 er dumt, men på store øl, og alt ettersom gjærtype, så er det noen batcher man trenger mye oksygen, f.eks 007 og store øl. Den sluker oksygen, og trenger det.
Som nevnt hundre ganger før, jeg suger i matte, og vet ikke helt hvor jeg skal begynne å regne for å finne ut hvor mye 02 som potensielt "er" i vørteren hvis jeg trykkesetter et fat med x bar, og y headspace.
For mye o2 er dumt, men på store øl, og alt ettersom gjærtype, så er det noen batcher man trenger mye oksygen, f.eks 007 og store øl. Den sluker oksygen, og trenger det.
Som nevnt hundre ganger før, jeg suger i matte, og vet ikke helt hvor jeg skal begynne å regne for å finne ut hvor mye 02 som potensielt "er" i vørteren hvis jeg trykkesetter et fat med x bar, og y headspace.