cjohansen
Norbrygg-medlem
Artikkelen til Gahr går ut fra at vann i Norge er likt nok til at det kan anses som det samme for bryggeformål. Tror dette er et greit utgangspunkt så lenge du bruker kommunalt vann fra springen. Jeg skal ikke påstå at jeg har særlig kontroll på vanntilsetninger, men har fulgt tabellen til Gahr mange ganger. Har gjort én side-om-side-test med med/uten vannbehandling, men føler at jeg nå trenger å gjøre flere for å føle noe av teorien på kroppen.
Min første batch med vannbehandling var 2x5l Vestkyst hvor den ene ble brygget uten salter og den andre hadde tilsetninger som anbefalt i Gahrs artikkel - kanskje et greit utgangspunkt for å bygge egen erfaring?
Min første batch med vannbehandling var 2x5l Vestkyst hvor den ene ble brygget uten salter og den andre hadde tilsetninger som anbefalt i Gahrs artikkel - kanskje et greit utgangspunkt for å bygge egen erfaring?