ThomasC
Norbrygg-medlem
Jeg og dama var på Bergen Ølfestival, og vi fikk øynene opp for et merkelig øl, men som begge ble hodestups forelsket i: Rødbet surøl fra Tøftebrygg! Vi innså at vi måtte bare prøve å gjøre det samme.
Vi har nå gjort ting jeg ikke kan! Enkel maltbase tilsatt Philly Sour gjær, og i dag ble det tilsatt, hold fast: Neste fem kilo røtbetpure!
Jeg er både spent og litt redd!
Spørsmål: Bør jeg tilsette noe gjær ved flasking? Jeg har altså pitchet to stykk Philly Sour pakker, dette er en 25 liters batch med en OG på 1.067.
Vi har nå gjort ting jeg ikke kan! Enkel maltbase tilsatt Philly Sour gjær, og i dag ble det tilsatt, hold fast: Neste fem kilo røtbetpure!
Jeg er både spent og litt redd!
Spørsmål: Bør jeg tilsette noe gjær ved flasking? Jeg har altså pitchet to stykk Philly Sour pakker, dette er en 25 liters batch med en OG på 1.067.