PetterL
Norbrygg-medlem
Hei,
Jeg har ikke alverdens erfaring med WLP007 så jeg lurer derfor på hvilken temperatur dere gjærer den på? Tenkte kjøre en serie på samme gjær framover, først en klassisk vestkyst DIPA og deretter en RIS. Ikke gjenbruk av gjær men tar av fra starter og lager ny starter for hvert øl - bruker ikke fyllesyk gjær
Har gjæringskammer med full kontroll på både temp og eventuelt trykk, men pleier ikke bruke mye trykk på ale's (0,1bar og så spunder jeg på slutten av gjæringsforløpet for å kunne se når fermentering er ferdig og for å ha noe overtrykk til kaldkræsjing i lukket tank.
Jeg har ikke alverdens erfaring med WLP007 så jeg lurer derfor på hvilken temperatur dere gjærer den på? Tenkte kjøre en serie på samme gjær framover, først en klassisk vestkyst DIPA og deretter en RIS. Ikke gjenbruk av gjær men tar av fra starter og lager ny starter for hvert øl - bruker ikke fyllesyk gjær
Har gjæringskammer med full kontroll på både temp og eventuelt trykk, men pleier ikke bruke mye trykk på ale's (0,1bar og så spunder jeg på slutten av gjæringsforløpet for å kunne se når fermentering er ferdig og for å ha noe overtrykk til kaldkræsjing i lukket tank.