Steinar Huneide
Norbrygg-medlem
Hadde bare andre kontoer bygd på seg i samme hastighet som erfaringskontoen for ølbrygging
Er mitt 11. brygg det her, det første med fersk gjær. Hadde ikke spraymalt da jeg brygga så det ble ikke laget starter. Noen av dei siste brygga har jeg slitt med at FG ligger 5-10 poeng over målet, men det tror dere går bra med denne selv om det kun er ca 73% oppnådd antall gjærceller i forhold til det som behøves etter utregningen til mr malty? Usmak, blir ei fest-øl det her uansett så skal ikke delta i konkurranser eller serveres til kritikere, så det går nok bra. Håper det uansett blir bedre enn den andre Kölsch jeg brygget med tørrgjær som havna på 7,2% ABV
Er mitt 11. brygg det her, det første med fersk gjær. Hadde ikke spraymalt da jeg brygga så det ble ikke laget starter. Noen av dei siste brygga har jeg slitt med at FG ligger 5-10 poeng over målet, men det tror dere går bra med denne selv om det kun er ca 73% oppnådd antall gjærceller i forhold til det som behøves etter utregningen til mr malty? Usmak, blir ei fest-øl det her uansett så skal ikke delta i konkurranser eller serveres til kritikere, så det går nok bra. Håper det uansett blir bedre enn den andre Kölsch jeg brygget med tørrgjær som havna på 7,2% ABV