pernod
Norbrygg-medlem
Så stas! En tradisjonell gjærkultur fra Stryn tilgjengelig fra Bryggsjæl. Etter å ha blitt inspirert av Lars Marius Garshol og hans utmerkede forskning på tradisjonelt norsk hjemmebrygg er det fint å se at en av nøkkelingrediensene er lett å få tak i, fremfor å måtte (gisp!) snakke med en hjemmebrygger. Forhåpentligvis tar White Labs vare på den for fremtiden også.
Er det noen som har noen innspill på hva slags maltsammensetning og humleprofil som passer til denne, for å lage tradisjonelt norsk hjemmebrygg? Hva med gjæringstemperatur?
Ser at Overgjæret har en oppskrift, men der har det ikke kommet noen smaksnotater ennå.
Edit: Og litt lenger ned på google-resultatet så har jo Herr Muri selv publisert en oppskrift. Jaja. Ble litt ivrig der
Dette skal bli gøy å prøve.
Er det noen som har noen innspill på hva slags maltsammensetning og humleprofil som passer til denne, for å lage tradisjonelt norsk hjemmebrygg? Hva med gjæringstemperatur?
Ser at Overgjæret har en oppskrift, men der har det ikke kommet noen smaksnotater ennå.
Edit: Og litt lenger ned på google-resultatet så har jo Herr Muri selv publisert en oppskrift. Jaja. Ble litt ivrig der
Dette skal bli gøy å prøve.