"Ser oppskriften min grei ut?" -Spør her.

Takker, men den Idaho jeg har står det ikke 7 på. Er det fortsatt det samme?
Si det.. ser ut som en brygg selv pose, som indikerer minst to år siden kjøp og sikkert 3-5 år gammel humle. Jeg hadde åpna, lukta, vurdert nøye.. og trolig bestemt meg for å heller kjøpe ny humle for en hundrings når man likevel skal bruke en dag på brygging.
 
Si det.. ser ut som en brygg selv pose, som indikerer minst to år siden kjøp og sikkert 3-5 år gammel humle. Jeg hadde åpna, lukta, vurdert nøye.. og trolig bestemt meg for å heller kjøpe ny humle for en hundrings når man likevel skal bruke en dag på brygging.
Den ble kjøpt sommeren 23 og ligget i fryseren siden, så det tror jeg går greit, får lukte på den og se hva jeg gjør. :)
 
når oppskriften sier tørrhumle på dag 11 og CC på dag 14 og jeg er på ferie. Noe i veien for å tørrhumle på dag 20 og cc 3 dager etter?
 
Noen som vet hvilken humle og metode Schous bruker i pilsen sin? Drakk en fersk en fra tapp på restaurant til en pizza no, og der slo gutten opp øya, for den friskheten hadde jeg ikke forventa.
 
Noen som vet hvilken humle og metode Schous bruker i pilsen sin? Drakk en fersk en fra tapp på restaurant til en pizza no, og der slo gutten opp øya, for den friskheten hadde jeg ikke forventa.
Det trur jeg det er vrient å finne ut av. Men her er hva Ringnes sier om ingrediensene: Vann, maltet bygg, humle, naturlig humlearoma med andre naturlige aroma. Allergener: Maltet bygg.

De bruker tilsynelatende aromaekstrakter, og flere slag, også.
 
Det trur jeg det er vrient å finne ut av. Men her er hva Ringnes sier om ingrediensene: Vann, maltet bygg, humle, naturlig humlearoma med andre naturlige aroma. Allergener: Maltet bygg.

De bruker tilsynelatende aromaekstrakter, og flere slag, også.
Leste tilfeldigvis på en Schous-boks i går og der stod det humleolje eksplisitt nevnt
 
Tilbake
Topp