58% utgjæring holder ikke, nei. Men det forutsetter jo at målinga er riktig, så vent med tiltak til du har fått målt med hydrometer. (Manometer er vel til liten hjelp her

.)
Du skal ha bomma ganske stygt med mesketemperaturen for å få så dårlig utgjæring. Så hvis du veit du ikke har gjort det, og målinga er riktig, er det mest nærliggende å tru at gjæren har blitt svekka av å ligge i butikk i romtemperatur lenge. Det virker ikke veldig usannsynlig.
Nå skal en uansett smake på brygget før en gjør noe, også. Det er jo en liten mulighet for at det faktisk er utgjæra. Men som sagt, det er lite sannsynlig. Så hvis hydrometeret bekrefter at målinga er riktig, må du gjøre noe, og om du vil ofre pakka med London Fog, ville jeg gitt den en liten starter for å sette den i gang, sånn at du kan tilsette gjær som er i sving. En halvliter som får stå i ro til du ser at aktiviteten er skikkelig i gang holder. Så hiver du hele greia oppi.
Men du kan jo først prøve å vekke gjæren gjennom å riste litt på dunken for å få den opp i suspensjon, og eventuelt sette opp temperaturen, hvis det gir mening, dvs. hvis den ikke allerede står på hyggelig romtemperatur.