Aleksander_B skrev:Pluss JD. Behandler du bourbonen noe eller tilsetter du rett i karet?
Men først...... Marinere kokken :laugh:Lars skrev:Aleksander_B skrev:Pluss JD. Behandler du bourbonen noe eller tilsetter du rett i karet?
Mengdesjef Odland behandler den nok ved å åpne korken før tilsetting, og kaster den i glassavfall etterpå. :laugh:
Odland skrev:Hehehe.
Skal prøve noe nytt denne gangen - moderasjon. Tilsetter kun marinerte terninger i brygget. Kanskje litt whiskey i tillegg.
Om jeg ikke husker feil lagde de en IPA eller noe slikt, ikke en BW, så OG var vel ikke 1111?Magnus Jensen skrev:1,008 er vel litt i minste laget for et så alkoholsterkt brygg? min BW målte jeg i går til 1,028, her plopper det fremdeles men det har avtatt sakte men sikkert de siste dagene.
Odland skrev:
Fin farge.
I Better Bottle i påvente av whiskeymarinerte eiketerninger.
BaconsvorOdland skrev:@ Lars: Herlig gjær det der. Har aldri sett noe slikt før.