Her er oppskriften på London Porter til Haandbryggeriet.
Oppskriften er beregnet for 25 liter.
40% pale malt (Marris Otter)
27% Mynchener malt
13% Krystall malt
13% Røkmalt
5 % Sjokolade malt
2 % Svart malt
12,5 gr Galena humle i mesken
12,5 gr Cluster humle i mesken
40 gr Galena i kokekjelen når varmen er slått av
40 gr Cluster i kokekjelen når varmen er slått av
White Labs gjær WLP023 Burton ale, gjæres på temp 21-23 ºC.
Mesketemp 66-67 ºC i 90 min.
Koke i 90 min.
OG 1046
EBC 75
IBU 27
Oppskriften er beregnet for 25 liter.
40% pale malt (Marris Otter)
27% Mynchener malt
13% Krystall malt
13% Røkmalt
5 % Sjokolade malt
2 % Svart malt
12,5 gr Galena humle i mesken
12,5 gr Cluster humle i mesken
40 gr Galena i kokekjelen når varmen er slått av
40 gr Cluster i kokekjelen når varmen er slått av
White Labs gjær WLP023 Burton ale, gjæres på temp 21-23 ºC.
Mesketemp 66-67 ºC i 90 min.
Koke i 90 min.
OG 1046
EBC 75
IBU 27