Mener ellers å huske fra Lervigs Mike Murphy under foredrag om humle hos Stavanger hjemmebryggerlaug nylig at man i industriell sammenheng noen ganger har innretninger for å "blåse" humla rundt med CO2 og holde den i sirkulasjon under tørrhumling. Noe man i hjemmeskala kan tilnærme seg ved å tilsette tørrhumle i porsjoner.
Jeg mister også 2-3 liter ved brugging av 15-20 liter IPA som jeg har humlet godt. Kommer alltid noe humlegrums med over, men dette har alltid lagt seg greit i bunnen av flaska.
Vet ikke med resten, men jeg maxer ut på rundt 23L i gjæringskaret på BB'en min om jeg skal brygge på rundt 6-7+% Så om jeg ikke begynner å trikse med DME så får det bare bli sånn
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.