Alternativ til chipotle i stout

Hei! Har HMS-dag med jobb i morgen og vi skal brygge øl. Startet friskt med å bestille malt til en texas ranger fra mikkeller. Var ganske sikker på å få tak i noe chipotle, men det var ikke å oppdrive såpass langt nord.
Sitter nå og leker med tanken om å tilsette chilipulver og litt ekstra røykmalt som substitutt. Noen som har innspill til mengde chilipulver i øl (og muligens mengde røykmalt på 50L)?
 
Hehe, veldig fin. Kan sende den jeg har fra mikkellers bok:

Maris otter pale ale 5 EBC 4500g
Chocolate malt 800 EBC 768g
Roasted barley 1100 EBC 768g
Cara Crystal 130 EBC 960g
Brown malt 150 EBC 672g

Columbus 25g
Saaz 32g
Centennial 64g

15g chipotlepulver 10 min.
(Har oppskrifta på et bilde på mobilen, så når humla skal i er ikke med. Kan fikse senere)

1056 American ale på 20-22 grader ned til 1036 FG.
 
Tilbake
Topp