1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Autolyse

En tråd i 'Brygging' startet av Steinarja, 4 Feb 2012.

  1. Steinarja

    Steinarja
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Bodø
    Noen som vet hvilket eller hvilke smaksstoffer som i hovedsak gjekjenner autolyse.
    Tenker ikke på hva de smaker, menhva de eksakte stoffene kalles?
     
  2. Erlendso

    Erlendso
    Expand Collapse
    Dommer

    Bosted:
    Trondheim
    Her står det litt; http://www.extension.iastate.edu/NR/rdonlyres/173729E4-C734-486A-AD16-778678B3E1CF/56377/yeastautolysis1.pdf
     

Del denne siden