Var innom Bryggselv i dag for å handle ingredienser, mot slutten av besøket begynte jeg å bla litt i "Ølbrygging - Fra hånd til munn" boka, tror du jaggu ikke de hadde oppskriften på Tiger Tripel?
25 liters batch, estimert OG 1.085 og FG 1.016, 40 IBU
3400 gram pilsnermalt
100 gram
2700 gram hvetemalt
ca 1,5 kg Demera sukker
Bobek 5% 55 gram 60 min
Saaz 4% 40 gram 5 min
Columbus 15% 20 gram 0min
Saaz 4% 60 gram 0 min
Mesking:
63*C 60 min
72*C 15 min
Gjær WLP 510
Jeg hadde allerde fått målt opp malt etter hva Bernts sa så jeg kjører på like mye pilsener og hvete, men kommer til å skalere ned dette til 20 liter og følge humleskjema her.
Boka ble med meg hjem og etter å ha bladd kjapt gjennom den virker det som en bok som absolutt er verdt å anbefale! :ilike: