Mortenpip
Norbrygg-medlem
kjørte en splitbatch hvor jeg tok ut 1/3 av vørteren som jeg kokte inn spraymalt og litt mer sirup.
Størsteparten var på 1074 og gjæret ned til 1012.
Men den som jeg boostet opp til 1094 stoppet på 1021.
Oppskrift ala Westveteren.
Er det noe jeg kan gjøre for å få ned FG? Vil det bli bare søtklin å flaske den nå?
Like dumt å spare seg dor jobben å slå det ut???
Er jo ikke krise da jeg har 20 liter som har gjæret godt ut.
Størsteparten var på 1074 og gjæret ned til 1012.
Men den som jeg boostet opp til 1094 stoppet på 1021.
Oppskrift ala Westveteren.
Er det noe jeg kan gjøre for å få ned FG? Vil det bli bare søtklin å flaske den nå?
Like dumt å spare seg dor jobben å slå det ut???
Er jo ikke krise da jeg har 20 liter som har gjæret godt ut.