Belgisk quad

Mortenpip

Norbrygg-medlem
kjørte en splitbatch hvor jeg tok ut 1/3 av vørteren som jeg kokte inn spraymalt og litt mer sirup.
Størsteparten var på 1074 og gjæret ned til 1012.
Men den som jeg boostet opp til 1094 stoppet på 1021.
Oppskrift ala Westveteren.
Er det noe jeg kan gjøre for å få ned FG? Vil det bli bare søtklin å flaske den nå?
Like dumt å spare seg dor jobben å slå det ut???

Er jo ikke krise da jeg har 20 liter som har gjæret godt ut.
 
Smaker det godt så flasker du. Ikke se deg blind på FG selv om det vil falle utenfor den klassiske typedefinisjonen.
 
Min erfaring er at 1021 når OG har vært så høy overhodet ikke virker spesielt søt, kjør på. Kommer til å bli bra. Se på St Bernardus 12, en quadruple med stor fylde og sødme og er sammen med westvleteren 12 en av verdens beste.. Lykke til
 
Tilbake
Topp