Vis vedlegget 38438
Vi sier det har gått en måned nå. Look at the head on that sucker!! Blir mer balansert hele tiden. Spørs om ikke jeg må sende den inn til Opplandsmesterskapet.
Synes etiketten var råtøffVis vedlegget 38579 har laget et etikett. Vis vedlegget 38578
Den minner faktisk veldig om den jeg har planlagt... Det må jo være et kvalitetstegn.Vis vedlegget 38579 har laget et etikett. Vis vedlegget 38578
Flasking av Birger Eriksen i dag fra et 12 liters fat
Bruker 0,25 l flasker
Tenkte å sette bort mange flasker på fjernlageret slik at det varer i noen år
Vis vedlegget 38485
Hmmm... 7,3 liter på flaske
Viktig med karboneringstester, selv på fat
Klar med hekkesaksen også dersom du ser godt etterSlagstøvler som en naturlig del av tappelinjen. Her er en brygger med erfaring [emoji41][emoji482]
Noen bør tips Aftenpostenom denne tråden og ølen.
Alle mine flasker står på lager et annet sted.Tilbakemelding fra dommerne etter Opplandsmesterskapet om min Birger: "bør lagres et par år til. MINST.".
Da gjemmes resten til neste år. Minst.
Det er veldig lurt. Tror jeg skal opprette fjernlager et sted.Alle mine flasker står på lager et annet sted.
Jeg gjør det med øl som egentlig bør få stå i fred. Da får de det.
Funker ikke. Kan lokkes bort med pølse eller kattEvt en vakt. Type sint Doberman.