Amarillo
Norbrygg-medlem
120 minutter bitterhumle ... jadda
Smakte du på vørteren?
Tror jeg har ladet med for mye bitterhet (125 IBU), det var som å spise humlepellets.
Kan ødelegge ølet den tabben...
120 minutter bitterhumle ... jadda
Nei, men jeg var redd i fjor, siden ABV ble så lav. Ingenting å frykte. Denne tåler mye IBU. Dessuten er det grenser for hvor mye bitterhet humlen kan gi ut over 80minutter.Smakte du på vørteren?
Tror jeg har ladet med for mye bitterhet (125 IBU), det var som å spise humlepellets.
Kan ødelegge ølet den tabben...
Googlel litt og fermentis sier at tørrgjæren deres ikke trenger oksygen.Tørrgjær har like stort behov for oksygen .
Vis vedlegget 44405 Ser ut som 1.114 og fikk 51 liter av det over i gjæringstanken.
Brewtools B80Hva er det du brygger med?
Vil denne masken egne seg for knekkebrød? Og har noen en god oppskrift?
Sent fra min SM-G973F via Tapatalk
Brewtools B80
Waow, du må vel til med champagnegjær også her for å gjære ut? :OHuffda! Enda godt jeg tok vare på litt ekstra skyllevann. Tanken er å tilsette 2 kg demerarasukker etter hvert, løst opp i skyllevannet.
RC212 ligger klar.Waow, du må vel til med champagnegjær også her for å gjære ut? :O