MortenSickel
Norbrygg-medlem
En av mine første store oppdagelser etter at jeg begynte å brygge (eller snarere allerede etter at jeg hadde så vidt begynt med ekstraktbrygg) var saison. Min absolutte ølfavoritt! Og min hjemmbryggfavorittsaison er en som er laget på 100% Bonsak wallonia farmhouse, https://www.bonsakmalt.no/walloniafarmhouse. Jeg er helt sikker på at jeg klarer å bruke opp 25kg sekken jeg har kjøpt (drøyt halvveis nå) til bare saison, men tenker litt på, hadde dette vært en fin basemalt for noe annet? Etter å ha prøvd en Brulandselva kornøl, https://www.vinmonopolet.no/Land/Norge/Vestland/Stryn/Brulandselva-Kornøl/p/10577401, har jeg lyst på å prøve å brygge noe slikt og tenker saisonmalt kan være det riktige der, men dersom jeg for eksempel ville laget et pale ale med det grunnlaget, hva burde jeg lagt til?