Har noen andre på forumet testa ut denne? For godt til å være sant?
Jeg har en Ægir Brime/Sommer red lager klone stående til karbonering/modning på fat nå så jeg er meget spent på hvordan det ølet blir. Tappa en liten smaksprøve når jeg fatet ølet og det smakte overraskende godt, i den grad varm og flat øl kan være godt.
Lagde en pilsneroppskrift som jeg gjæret på 30 grader med Bootleg Biology Oslo i fjor. Den ble jeg ikke imponert av. Den hadde ingen usmaker men hadde null "personlighet". Den ble rett og slett gørrkjedelig. Den manglet definitivt "noe" som jeg får fra lagergjær så jeg håper at denne Regal blandingen gir meg det jeg savnet.
Det lille jeg finner av brukererfaringer fra USA er overveldende positivt så fingrene er krysset.
Norges største og beste utvalg innen ølbrygging for hjemmebrygg og bryggerier
Brewshop har Norges største utvalg innen ølbrygging - fra råvarer, ølsett og bryggemaskiner til flasker og ølglass, for hjemmebryggere og bryggerier.
brewshop.no
Jeg har en Ægir Brime/Sommer red lager klone stående til karbonering/modning på fat nå så jeg er meget spent på hvordan det ølet blir. Tappa en liten smaksprøve når jeg fatet ølet og det smakte overraskende godt, i den grad varm og flat øl kan være godt.
Lagde en pilsneroppskrift som jeg gjæret på 30 grader med Bootleg Biology Oslo i fjor. Den ble jeg ikke imponert av. Den hadde ingen usmaker men hadde null "personlighet". Den ble rett og slett gørrkjedelig. Den manglet definitivt "noe" som jeg får fra lagergjær så jeg håper at denne Regal blandingen gir meg det jeg savnet.
Det lille jeg finner av brukererfaringer fra USA er overveldende positivt så fingrene er krysset.