Vel, nå står overnevnte øl og gjærer på 6 dagen. :biersmile:
I tillegg brygget jeg en "pils" i går.
Vil derimot tilbake til noe som ble sagt i denne tråden, at BPA ikke var typisk Belgisk.
Noen som har forslag og oppskrift på et lyst øl som ER mer typisk Belgisk?
Må jo begynne å planlegge neste brygg. :yes:
Hvit Duvel og Gul Chimay er vel også rett lyse øl?, hva slags kategori hører disse under egentlig?,s er det står Trippel på Chimay flaska, men har ikke åpna den enda..
Ser av oppskriftene inne på "prisbelønte oppskrifter" at de fleste bruker pilsnermalt, mens noen bruker palemalt.
Hva vil forskjellen bli? Er det stor forskjell på de to?
Hvit Duvel og Gul Chimay er vel også rett lyse øl?, hva slags kategori hører disse under egentlig?,s er det står tripel på Chimay flaska, men har ikke åpna den enda..
Hvit Duvel og Gul Chimay er vel også rett lyse øl?, hva slags kategori hører disse under egentlig?,s er det står tripel på Chimay flaska, men har ikke åpna den enda..
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.