Fin tråd. Og særs viktig tema!
Jeg er veldig glad i britiske typer og har gjort flere forsøk i garasjen. Med unntak av etpar portere har jeg ikke fått det til.
Har stiffet mashen, lobbet sær gjær, mesket i evigheter, kokt i evigheter, kjørt rare gjæringsprofiler. Men neida.
Jobbet ganske lenge for å treffe en god engelsk ipa. Ble lyst, tynt og skarpt. Før det var jeg gjennom like traurige versjoner av bitter, best bitter, esb, bw. Virker som alle lyse typer jeg brygger mangler maltsødme/kropp, humlen blir endimensjonal og ganske kjedelig, og gjærbidraget grenser not mineralsk/syrlig. Tilslutt gadd jeg ikke flere lyse britiske.
Noen andre her inne som sliter med det samme?
Etter etpar bokser adnams crystal rye ipa fikk jeg lyst til å plukke opp hansken igjen
Sent fra min D5803 via Tapatalk
Jeg er veldig glad i britiske typer og har gjort flere forsøk i garasjen. Med unntak av etpar portere har jeg ikke fått det til.
Har stiffet mashen, lobbet sær gjær, mesket i evigheter, kokt i evigheter, kjørt rare gjæringsprofiler. Men neida.
Jobbet ganske lenge for å treffe en god engelsk ipa. Ble lyst, tynt og skarpt. Før det var jeg gjennom like traurige versjoner av bitter, best bitter, esb, bw. Virker som alle lyse typer jeg brygger mangler maltsødme/kropp, humlen blir endimensjonal og ganske kjedelig, og gjærbidraget grenser not mineralsk/syrlig. Tilslutt gadd jeg ikke flere lyse britiske.
Noen andre her inne som sliter med det samme?
Etter etpar bokser adnams crystal rye ipa fikk jeg lyst til å plukke opp hansken igjen
Sent fra min D5803 via Tapatalk