Tor.
Norbrygg-medlem
Norbrygg Oslo inviterer til bryggeribesøk hos Eik & Tid 14. mars.
Eik & Tid spesialiserer seg på surøl gjæret på eikefat. De tar i bruk teknikker og råvarer fra vår egen norske gårdsøltradisjon, og bruker det de har lært av de belgiske og amerikanske mesterne innen surølsbrygging.
Det blir omvisning ved bryggemester Amund Polden Arnesen. Smaking av 3 ferdige øl og et øl rett fra foeder er inkludert, og det deles ut gjæringskultur (ikke nødvendig å ha med beholder).
Vi må ta en liten egenandel denne gangen. Påmelding: https://norbrygg.hoopla.no/sales/2388790704
Eik & Tid spesialiserer seg på surøl gjæret på eikefat. De tar i bruk teknikker og råvarer fra vår egen norske gårdsøltradisjon, og bruker det de har lært av de belgiske og amerikanske mesterne innen surølsbrygging.
Det blir omvisning ved bryggemester Amund Polden Arnesen. Smaking av 3 ferdige øl og et øl rett fra foeder er inkludert, og det deles ut gjæringskultur (ikke nødvendig å ha med beholder).
Vi må ta en liten egenandel denne gangen. Påmelding: https://norbrygg.hoopla.no/sales/2388790704
Sist redigert: