Geironimo
Norbrygg-medlem
Hei,
Jeg satte min første Tripel og har hatt den på flaske nå i snart tre uker. Jeg åpnet en test etter to uker og ølet smakte rett bra, men noe uferdig.
Så prøvde jeg en ny nå i dag, og merket at ølet var blitt klarere på flaske. Men når jeg åpnet korken tok det 2-3 sekundet før hele Bunnsatsen i flaska kom opp og lagde et jævlig skum. Dette resulterte i at alt blandet seg og ølet ble ikke godt. Drikkendes, men ikke godt.
Jeg får prøve å la det stå litt til men hva er det som kan forårsake sånn? Det virker ikke som jeg har bommet på kullsyre heller, men det er kanskje det jeg har? Det er brukt appelsin honning ved flasking.
Jeg har alt gått høre 'null stress, joggedress' så jeg tar dette med knusende ro, jeg er bare litt nysgjerrig
Geir
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
Jeg satte min første Tripel og har hatt den på flaske nå i snart tre uker. Jeg åpnet en test etter to uker og ølet smakte rett bra, men noe uferdig.
Så prøvde jeg en ny nå i dag, og merket at ølet var blitt klarere på flaske. Men når jeg åpnet korken tok det 2-3 sekundet før hele Bunnsatsen i flaska kom opp og lagde et jævlig skum. Dette resulterte i at alt blandet seg og ølet ble ikke godt. Drikkendes, men ikke godt.
Jeg får prøve å la det stå litt til men hva er det som kan forårsake sånn? Det virker ikke som jeg har bommet på kullsyre heller, men det er kanskje det jeg har? Det er brukt appelsin honning ved flasking.
Jeg har alt gått høre 'null stress, joggedress' så jeg tar dette med knusende ro, jeg er bare litt nysgjerrig
Geir
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2