gjennom gjærlåset luktet det dårlig under hele gjæringen. lignet som kloak eller 'rotten eggs' eller spylervæske...i alle fall litt skremmende . Det var brukt Safale T-58. Spesielt da jeg brygget et nytt brygg og sto ved siden av dette. Det luktet himmelsk...søt-alkohol-mint...brukte Wyeast 1214 her. For en kontrast..nesten samme oppskrift.
Nå var det flasketid og da jeg åpned gjæringskaret luktet det veldig godt og etter flasking fikk jeg smake ølet (med T-58) og det var lovende :skitbra: regnet med at jeg kanskje måtte kaste pga infeksjon men nei, heldigvis ikke (fikk foresten ikke brute 1020 grensen :roedme: målte 1026 (OG 1084) men det er et annet emne)
er dette hva skjedde her kjennt hos dere?
Nå var det flasketid og da jeg åpned gjæringskaret luktet det veldig godt og etter flasking fikk jeg smake ølet (med T-58) og det var lovende :skitbra: regnet med at jeg kanskje måtte kaste pga infeksjon men nei, heldigvis ikke (fikk foresten ikke brute 1020 grensen :roedme: målte 1026 (OG 1084) men det er et annet emne)
er dette hva skjedde her kjennt hos dere?