Hvilken temperatur? Den tåler det vel ikke alt for varmt.Tørking av kveik.
Hvilken temperatur? Den tåler det vel ikke alt for varmt.
Kun vifte? Og så 43 grader. Høres usannsynlig ut. Og litt høyt, selv for en kveik.Den skal jo jobbe fint på ca 40, så den tåler nok litt. Jeg har kun viften på, og klarer ikke komme under 43 på det innebygde termometeret. Har ikke kalibrert det da...
Kun vifte? Og så 43 grader. Høres usannsynlig ut. Og litt høyt, selv for en kveik.
Har du ovnsdøren igjen? I så fall, stikke en skje eller kniv inn mellom døren og ovnen slik at du får god lufting.
kjøpte også alesmith ipa idag, rimelig fersk altså !Rakk å sende med far en huskeliste i siste liten
Sent from my iPhone using Tapatalk
Det er et utrolig godt øl.Skjønner ikke problemet...
Vis vedlegget 30512
Bresjnev og påske = JA TAKK!Skjønner ikke problemet...
Vis vedlegget 30512
Ingenting er som en lunken imperial stout i solveggen når det er 3 kalde og kuling fra nord.Bresjnev og påske = JA TAKK!
Man kan FØLE skjegget gro. Tror jeg popper en stout på torsdag her i Valdres. Kunne trengt bittelitt mer skjegg...Ingenting er som en lunken imperial stout i solveggen når det er 3 kalde og kuling fra nord.