Jeg og en kompis satte vårt første brygg for ca 17 år siden. Den gang brygget vi med et ølkit fra Roma. Mener det het Cobra export. Litt dårlig vant med hjemmebrent og hjemmelaget vin. Så synes vel den gang at det var ok. Husker at det ble dårlig med kullsyre, og flasket på brusflasker...
Etter dette ble det ikke noe brygging for i 2010. Ble inspirert til å prøve på nytt av noen kolleger. Og kjøpte et startsett med tre Coopers kit på bryggeland. Ølen ble ikke all verdens. Hadde kanskje blitt bedre med till ekstra tørrhumling. Men det hadde jeg ikke oppdaget enda.
Halvparten ble tømt ut da det ikke ble drukket opp.
Men ifjor sommer skulle vi gifte oss, så da bestemte jeg meg for at vi skulle ha hjemmelaget øl. Hadde ambisjoner om å malte selv også, men etter litt research la jeg maltingen på vent. Via en bekjent kom jeg i kontakt med en av forhandlerne til brygging.no
Så da ble det kjøpt inn utstyr og brygget tre allgrain øl til den store dagen. Veldig mange likte ølet veldig bra, og andre igjen har det blitt hjemmebryggere av ;D
Blitt skikkelig bitt av basillen, så her oppgraderes utstyret og kompetansen jevnlig.