Eiketønne

Nå må jeg bare bestemme meg for hva jeg skal ha oppi. Siden sviingen har åpnet opp treverket en del regner jeg med mye eikesmak selv om den har stått med vann i fem år.

Det er kansje lurt å la den stå med vann til jeg skal bruke den.
 
Planlegger bryggedag i morgen. Har kjøpt inn til en Amber. Eller tre da siden jeg har 30L brygger og fatet er 60L.

Hvordan er det best og humle fatlagret øl? Bitterhumle med en gang og aromahumle etter fatlagring?
 
Planlegger bryggedag i morgen. Har kjøpt inn til en Amber. Eller tre da siden jeg har 30L brygger og fatet er 60L.

Hvordan er det best og humle fatlagret øl? Bitterhumle med en gang og aromahumle etter fatlagring?
Jeg ville humla forsiktig, antakelig bare bitterhumle.
 
Dersom du planlegger en Solera, er det greit å starte forsiktig. Du har mange iterasjoner foran deg å justere den inn på :)
 
Kan kanskje kalles en dubbel amber.

4,5 kg Maris otter
0,7 kg Crystall 160 ebc
0,6 kg Munich
0,2 kg Pale Chocolate
0,5 kg Havregryn

Mesket på 60 grader.
OG 1.068
Be-134
Pitch 28 grader
 
Tilbake
Topp