Er det noen som har erfaring med flaskekarbonering med flaskekarbonator? Ser for meg at det er en grei måte å karbonere på i halvannenlitersflasker f.eks. Men spørsmålet er om det vil gi tilstrekkelig karbonering, og hvor lang tid det vil ta å karbonere en flaske. Ved første øyekast virker det som en rimelig og enkel måte å lage bunnfallfritt flaskeøl uten corneliusfat. Fin for karbonering av citer også? PETflasker fra brus tåler jo endel trykk før de går i lufta.
At det blir litt ekstraarbeid er greit, så lenge en kan karbonere tilstrekkelig på rimelig tid, et par timers arbeid for 20L kan jeg nok overleve med i startfasen før det blir dyrere investeringer.
Runar
At det blir litt ekstraarbeid er greit, så lenge en kan karbonere tilstrekkelig på rimelig tid, et par timers arbeid for 20L kan jeg nok overleve med i startfasen før det blir dyrere investeringer.
Runar