steinmb
Norbrygg-medlem
Hei
Har en 160 dager gammel Saison som ble laget med WLP670. Denne gjæren er en blanding av saisongjær og brettonomyces. Første gang jeg flasker en brett saison og lurte på om det var noe jeg skulle passe på?
Har ikke målt SG på den men mistenker at den har på denne tiden tørket rimelig ut. Vil den f.eks trenge mere sukker enn en "vanlig" saison osv? En kompis laga nettop en og den av en eller annen grunn ble underkarbonert så ble plutselig nervøs...
Har en 160 dager gammel Saison som ble laget med WLP670. Denne gjæren er en blanding av saisongjær og brettonomyces. Første gang jeg flasker en brett saison og lurte på om det var noe jeg skulle passe på?
Har ikke målt SG på den men mistenker at den har på denne tiden tørket rimelig ut. Vil den f.eks trenge mere sukker enn en "vanlig" saison osv? En kompis laga nettop en og den av en eller annen grunn ble underkarbonert så ble plutselig nervøs...