Forslag til ny husgjær

Den første er fersk gjær fra Heffebank..... Resten var riktig:)
Jeg synes bare jeg får et mer komplett øl med w68, det er liksom fyldigere i smaksbildet
Fyldigere er det jeg har sett etter med 3068 illefall. Jeg vil så sjukt naile en god hefe. Hvordan er den på temp mtp nellik/banan?
 
Jeg har gjæret på 21 og får lite nellik, har ikke utforsket det å gå opp eller ned.
Jeg vil gjerne få mye mer nellik enn det jeg har fått av 3068 på 17-18c. Lurer på om 380 er bedre sånn sett.

Edit. Og ja, jeg har gjort et steg for å få frem 4VG i mesken.
 
Jeg vil gjerne få mye mer nellik enn det jeg har fått av 3068 på 17-18c. Lurer på om 380 er bedre sånn sett.

Edit. Og ja, jeg har gjort et steg for å få frem 4VG i mesken.

Jeg fikk mer fusel enn nellik ut av 380. Men det er vel ikke noe sjokk;).
 
Etter mye frem og tilbake ser det ut til at jeg havner på WLP400. Virker temmelig alsidig, litt sær, men først og fremst fordi jeg skal brygge en slags clone av flying dog sin Raging Bitch Belgian IPA.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
 
WLP400 er da ikke sær, det er en helt stræit wit gjær
og Raging Bitch er en nydelig belgisk IPA
 
Kanskje ikke sær, men etter hva jeg har lest, så har den noe personlighet. Tar seg pauser, lukter svovel, skummer ut av gjæringsbøtter etc. . Kanskje den med dette litt frynsete (med positivt fortegn) rykte løfter mine fremtidige hveteøl opp fra helt grei til temmelig godt ;)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
 
Tilbake
Topp