Første brygg og valg av råvarer

Bør jeg fortsatt bruke 100gr totalt da? Altså hive de grammene jeg kutter av bitterhumla oppi smaks- eller aromahumla?
 
VegardB skrev:
Bør jeg fortsatt bruke 100gr totalt da? Altså hive de grammene jeg kutter av bitterhumla oppi smaks- eller aromahumla?
Alt etter smak og behag. Jeg hadde tatt det med som aromahumle, eller tørrhumlet med det, men dersom du vil holde deg nærmere den opprinlige oppskriften kan du fryse ned overskuddet og bruke det på neste brygg.
 
Da prøver jeg det, takk :)

Noen som har noen snasne formler for å regne om mengde humle i forhold til alfasyre?
 
Da var første brygging unnagjort, og den står allerede og bobler i kjelleren 15 timer etter vi tilsatte gjæren.
Jeg syns allerede smaken av brygget var bra :)

Når det gjelder karbonering, er 6gr pr liter greit å holde seg på?
 
Tilbake
Topp