Laget en pils med saflager 34/70. Den sto til gjæring kun i 8 dager på 11 grader opp til 15 grader den siste døgnet. Rett og slett en logestikkfeil/regnefeil på akkurat det karet :-( Pleier å la det stå i 3 uker men jeg har oppdaget at det går helt greit med 14 dager, selv på lager (ja jeg vet gjæren skal rydde opp). . bruker normalt 14 dager på overgjær også.. . Uansett så lurer jeg på om denne tabben vil rette seg opp nå som jeg har karbonert på flaske i 10 dager, og så satt den i kjøleskapet på 0 grader for modning. Gjør modningen noe med det som skulle ryddes opp ? Tror ærlig talt ikke dette selv, men kan de dårlige stoffene som gjæren skulle spise opp bli redusert i modningen ? Modner/lagrer flaskene i 2 mnd (på 0 grader) vanligvis. Noe håp for at pilsen ikke skal smake vondt ?