Hvis du leser selve teksten, og ikke tabellen, så står det at pitchrate har noe å si. Jeg aner ikke hvorfor samme artikkel delvis motsier seg selv.Det de sier om pitchrate er relatit til isoamyl acetate og fenoler,, og en hefe er så veldig mye mer enn bare banan. . Det jeg iallefall er forbanna sikker på er at lavere pitchrate gir mer dybde og kompleksitet, noe som hverken er fenoler eller direkte isoamlyl acetate, det er "noe" iallefall Ethyl acetate er jo en stor greie sånn sett og..
Det er mange som brygger hefe og er storfornøyde når de kjenner at det er litt banansmak der og kaller det for en suksess, welcome and dig deeper. Bananen og fenolene er på overflaten, å få til hele det dype smaksbildet er ikke lett.
Det aller vanskeligste og med hefe er å få til munnfølelsen. Jeg kom aldri helt i mål før jeg ga meg men hadde noen tanker om "neste gang".. Så hvis noen trenger en medbrygger på hefe hvor jeg kan diktere alt, så rop ut