Hopster Bryggeri

Bjarte H skrev:
100ml av kok på 6 minutter, 6,8%. Ser ut til at jeg må skru opp pådraget et knepp for å komme opp på 8%.

Smaker skikkelig stygt!

Kanskje det blir til hermetiske maiskorn hvis du koker det helt inn?;D
 
Gahr skrev:
Bjarte H skrev:
100ml av kok på 6 minutter, 6,8%. Ser ut til at jeg må skru opp pådraget et knepp for å komme opp på 8%.

Smaker skikkelig stygt!

Kanskje det blir til hermetiske maiskorn hvis du koker det helt inn?;D

;D Litt kjipt hvis maiskorn som danner seg under kokingen setter seg fast i pumpen når jeg skal kjøle ned vørteren laken :eek:
 
Imponerende oppsett du har laget deg  :)

Lurte på hvilken lim du har brukt på silikonslangen rundt toppen på kokekjelen?
 
Fornøyd med Chugger? Sitter og vurdere March Vs Chugger her nå, og March er ihvertfall kjent for god kvalitet..
 
Ja jeg har 230V versjonen :)

Edit: kjøpt fra brewershardware forresten. Hadde jeg kjøpt en nå hadde jeg nok kjøpt fra den lokale pusheren, BakkeBrygg (som forøvrig også fører 12V pumpene som jeg bruker) 8)
 
Jeg er ikke fornøyd med Chuggeren. Stopper jevnlig, særlig når den pumper kokende vørter. Til sammenligning gjør en March 809 akkurat det samme uten problemer. Servicen deres er heller ikke særlig bra om man tar opp problemer med pumpene.
 
Det er et trancherbord fra ikea. Det er langt fra så stødig som storkjøkkenvariantene, men det duger.

http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/00058487/
 
yme7araq.jpg


Prosjekt Hopster-kegator startet!
 
Tilbake
Topp