Cascade
Norbrygg-medlem
Opp igjennom årene har jeg effektivisert brygginingen min, KISS.
Som: Fylle opp bryggemaskinen, veie opp og kverne malt dagen før bryggedag, kompensere med litt mer malt for å slippe skylling, bruke tørrgjør for å slippe oksygenering. Små steg som gjør at jeg får til en bryggedag selv etter en full arbeidsdag på jobb før svarte natta, men det var ikke det tråden skulle handle om...
Har prøvd mye tørrgjær, med disse mer mine "go to":
Pils/lager: Fermentis W34/70
PA og alt annet: Fermentis US-05
IPA: Lallemand Verdant
Belgiske: Lallemand Abbaye
Saison: Fermentis BE-134
Jeg er godt fornøyd med ølene mine, men går jeg glipp av noe smaksmesig her ved å ikke prøve ferskgjær igjen og blåse støv av oksygenflaska mi?
Som: Fylle opp bryggemaskinen, veie opp og kverne malt dagen før bryggedag, kompensere med litt mer malt for å slippe skylling, bruke tørrgjør for å slippe oksygenering. Små steg som gjør at jeg får til en bryggedag selv etter en full arbeidsdag på jobb før svarte natta, men det var ikke det tråden skulle handle om...
Har prøvd mye tørrgjær, med disse mer mine "go to":
Pils/lager: Fermentis W34/70
PA og alt annet: Fermentis US-05
IPA: Lallemand Verdant
Belgiske: Lallemand Abbaye
Saison: Fermentis BE-134
Jeg er godt fornøyd med ølene mine, men går jeg glipp av noe smaksmesig her ved å ikke prøve ferskgjær igjen og blåse støv av oksygenflaska mi?