Jeg vet at havre kan tilsettes for å få mer fylde og/eller tettere skum, men hva annet kan justere opp fylden i en ellers god øl?
Dette er malten jeg hadde i oppskriften på 25 liter øl:
47,4% Pale Malt (Maris Otter)
47,4% Pilsner
5,2% Crystal Malt, 75 EBC
Har Pale/Pilsner noe påvirkning, eller er det forholdet mellom base og spesial malt som påvirker?
Andre ting?
Håper noen orker å komme med generell veiledning i forhold til påvirkningen av fylde i øl, samt direkte besvarelse på spørsmålene mine ovenfor.
Dette er malten jeg hadde i oppskriften på 25 liter øl:
47,4% Pale Malt (Maris Otter)
47,4% Pilsner
5,2% Crystal Malt, 75 EBC
Har Pale/Pilsner noe påvirkning, eller er det forholdet mellom base og spesial malt som påvirker?
Andre ting?
Håper noen orker å komme med generell veiledning i forhold til påvirkningen av fylde i øl, samt direkte besvarelse på spørsmålene mine ovenfor.
Sist redigert: