Håkon
Dommer
Hei!
Bitt av basillen som jeg er, har jeg bestillt mer råvarer og har planer om å begå et all-grain i løpet av et par uker.
Når gjæren ankommer, hvordan skal den da oppbevares?
En annen sak, har planer om å bruke en kjøleboks til meskingen. Hvordan har dere løst dette? Kjøpt en stor kjøleboks, borret hull og satt inn kran? Eller finnes det lurere måter å lage meskekar på? (billigere eller enklere)
Btw; Har prøvesmakt på ekstraktbrygget mitt, og det ble atskillig bedre enn forventet
Madsun - bryggedillefant
Bitt av basillen som jeg er, har jeg bestillt mer råvarer og har planer om å begå et all-grain i løpet av et par uker.
Når gjæren ankommer, hvordan skal den da oppbevares?
En annen sak, har planer om å bruke en kjøleboks til meskingen. Hvordan har dere løst dette? Kjøpt en stor kjøleboks, borret hull og satt inn kran? Eller finnes det lurere måter å lage meskekar på? (billigere eller enklere)
Btw; Har prøvesmakt på ekstraktbrygget mitt, og det ble atskillig bedre enn forventet
Madsun - bryggedillefant