Vis vedlegget 34652
Test nr2. Regner med dere ser hva som er hva.. men fortsatt ikke helt til å stole på siden flasken var litt low fill.. skal teste med en imorgen som er litt bedre fylt
Ikke det dugg overraskende egentlig. Jeg er lat, hvor lenge siden er det fra tapping nå?
Veldig bra opplegg forresten. Dette er jo elementært, men da får jeg ikke lyst til å splitte en batch selv for å bekrefte direkte A mot B, som jeg tenkte på å gjøre.
Hva var teknikken post fermentering, og under flaskefylling? CC, og så flaskefylling? Ikke krausen eller speise, eller tilsatt fersk gjær?
Er jo et greit bevis på at det er null vits i å stille opp i den nye NEIPA klassen hvis man ikke har fat. Den klassen pusher vel kanskje o2-grensene til det maksimale. Og med tanke på at man har større mulighet for å evakuere o2 fra en beholder, med riktig utstyr, enn det kommersielle bryggerier har, så kan man jo bare tenke seg hvordan en fersk kommersiell NEIPA skal smake.
Sist redigert: