Monsterkokk
Norbrygg-medlem
Heisann Har brygget 5 brygg nå og ønsker og prøve og lage en pils i anledning høstens jakt, gjerne en med mye smak på. Kikket på følgende oppskrift; Jegerpils ;
Er ikke gjæringa litt vel simpel i denne oppskriften? 14 dager ved 12-14 grader.
Har fryser tilkoblet temperaturkonteoll så kan programmere hva slags gjæringsløp det skulle være, alternative gjæringa temperaturer og trinn tas imot med takk. Tar også gjerne imot andre forslag til brygget
Målet er 50Liter på gjæringskar.
Er ikke gjæringa litt vel simpel i denne oppskriften? 14 dager ved 12-14 grader.
Har fryser tilkoblet temperaturkonteoll så kan programmere hva slags gjæringsløp det skulle være, alternative gjæringa temperaturer og trinn tas imot med takk. Tar også gjerne imot andre forslag til brygget
Målet er 50Liter på gjæringskar.