1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Kaldlagring etter flasking

En tråd i 'Generelt og nybegynnerspørsmål' startet av Kjartan G, 13 Nov 2016.

  1. Kjartan G

    Kjartan G
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Hei bryggevenner,

    noen som vet hva anbefalt temperatur for kaldlagring av ølet på flaske bør være etter 2 uker i romtemperatur?

    Ifølge oppskriftene skal det stå opptil 2-4 uker kaldt før det er klart.

    Noen maks-min temperaturer det er greit å vite om?
     
  2. loebrygg

    loebrygg
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    10 -14, helst kaldere hvis det er ferskøl type APA/IPA eller hvete
     
  3. Stein Norem Wisted

    Stein Norem Wisted
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Sandnes
    Gjerne ned mot 2 hvis det er lager eller kölsch.
     
  4. Kjartan G

    Kjartan G
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Takk for info, da tenker jeg ølet står fint i boden utfor. Eller kan det ha noe å si med temperatursvingningene fra dag og natt? Ligger vel stabilt på en 2-9 grader her i stavangerområdet på denne tiden.
     

Del denne siden