Da er du jo i alle fall i Tyskland, og har en tysk alegjær. Jeg tror det er riktig å kalle det en altbier-gjær, og jeg ser overhodet ingen grunn til ikke å bruke den.
Da er du jo i alle fall i Tyskland, og har en tysk alegjær. Jeg tror det er riktig å kalle det en altbier-gjær, og jeg ser overhodet ingen grunn til ikke å bruke den.
Weisen har må stått og bubblet godt i 5 dager med WLP300 og jeg kjenner en mild og fin lukt av banan når jeg åpner gjær skapet. Etter mye googlig og lesing side opp og side ned, bestemte jeg meg for og sette den på 20c.
Tar en test etter 2 ukers lagring etter karbonering. Smaker over all forventning, men kanskje litt mye banan. Tror den vil avta litt etterhvert så blir nok innafor etter min standard.
Takk for tips underveis, skål !
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.