Kurs i gjæring ønskes

Treig

Norbrygg-medlem
har brygga i over 5 år nå, og er fornøyd med det man får til.. men kunne godt tenkt meg et lite kurs i gjæring :)
noen av temaene jeg er litt nysgjerrig på
  • Temperaturvariasjoner og effekten det har
  • Høsting / vasking av gjær
  • Blanding / kombinasjon av forskjellig gjær?
  • Villgjær
er det noen i distriktet som kunne hatt interesse av noe slikt? -og evt hvem kunne arrangert?
 
Nå var ikke jeg der selv, men vil tro Jamil Zainacheff (Mr. Malty og forfatter av boka "Yeast") snakket om noe av dette under Norbrygg masterclass under sur&bitter i Sandnes i vår.
 
Var på det foredraget men han holdt seg til "Sur og Bitter" og hva som er forskjellen på sur/bitter og "hoppy". Også fikk vi smake litt av hans eget brygg. [emoji16]

Sent fra min SM-G925F via Tapatalk
 
Tilbake
Topp