Sindrein
Norbrygg-medlem
Til uka har jeg tenk å begi meg inn på kegging og i den sammengeng har jeg et par sp.
En hyggelig onkel har latt meg lagre fatene i kjelleren hans, som holder ca 15 grader nå på sommeren noe jeg har lest meg til skal funke fint for sterke øl og i kortere perioder for "mildere" øl.
Det jeg lurer på i denne sammenheng er følgende:
1. Dersom jeg skal lagre et øl på fat noen mnd lønner det seg å karbonere det først, så lagre?
2. Hvor mange psi anbefaler folk å sette på fatet om man bare ønske å opprettholde Status quo hva kullsyreinnhold gjelder?
Er bare litt nysgjerrig på hvilke erfaringer folk har gjort seg med dette?
En hyggelig onkel har latt meg lagre fatene i kjelleren hans, som holder ca 15 grader nå på sommeren noe jeg har lest meg til skal funke fint for sterke øl og i kortere perioder for "mildere" øl.
Det jeg lurer på i denne sammenheng er følgende:
1. Dersom jeg skal lagre et øl på fat noen mnd lønner det seg å karbonere det først, så lagre?
2. Hvor mange psi anbefaler folk å sette på fatet om man bare ønske å opprettholde Status quo hva kullsyreinnhold gjelder?
Er bare litt nysgjerrig på hvilke erfaringer folk har gjort seg med dette?